Valokuvapaja

Valokuvatyöpaja

Meeri Koutaniemen vetämässä työpajassa rakennetaan omakuva ryhmätyönä oman kehon osista otetuista valokuvista ja niihin liittyvistä mietelauseista. Kuvat otetaan vasten erivärisiä taustakankaita. Kuvat tulostetaan työpajassa paikan päällä valokuviksi ja niistä koostetaan valokuvataulu, johon jokainen osallistuja liittää sanallisesti merkityksiä itseyden kokemuksistaan. Työpaja tähtää fyysisen olemuksen tarkastelemiseen vapauden ja toimimisen näkökulmasta.

Osallistuminen on maksutonta.

 

Meeri Koutaniemi,

31, on kuusamolaissyntyinen vapaa valokuvaaja, toimittaja ja dokumentaristi. Hänen työnsä valokuvaajana ja journalistina ulottuu yli 50 maahan. Koutaniemen työn keskiössä on ihmisen oikeus määritellä identiteettinsä ja toimijuutensa yhteiskunnassa. Koutaniemi keskittyy työssään kysymyksiin vallasta ja muutoksesta sosiopoliittisessa viitekehyksessä.

Koutaniemi valittiin Vuoden Lehtikuvaajaksi vuosina 2012 ja 2013 sekä saanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja. Koutaniemi on julkaissut Suomessa yhteensä kuusi kirjaa itsenäisistä kuvajournalisista tutkimusprojekteistaan. Tällä hetkellä Koutaniemi työstää tietokirjaa tyttöjen ympärileikkauksesta.

www.meerikoutaniemi.com

Ilmoittautuminen valokuvatyöpajaan 1 klo 17.05 - 17.40

Työpaja nro 1 on nyt täynnä, mutta voit ilmoittautua alla olevalla lomakkeella klo 17.40 alkavaan pajaan.

Ilmoittautuminen valokuvatyöpajaan 2 klo 17.40 - 18.25

Työpaja on nyt täynnä.