Tapahtumia

Jos olet Palvelualojen ammattiliitto PAMin jäsen ja

puhut äidinkielenäsi muuta kuin suomea, ruotsia tai saamea? Oletko alle 35 -vuotias ja kiinnostunut videokuvauksesta, käsikirjoituksesta tai editoinnista? Hae nyt mukaan Kuvassa keskellä –koulutukseen! Haku päättyy 29.11.2018. Paikkoja on rajoitetusti!

Kuka on kuvassa keskellä? Sinä, jos niin haluat. Tule videopajaan oppimaan, kertomaan tarinasi, ja rentoutumaan hyvässä seurassa.

Videopajassa opitaan käsikirjoitusta, kuvaustekniikoita, ilmaisua ja editointia. Tule ottamaan selvää, mikä on sinun oma juttusi. Onko se videoiden kuvaus, käsikirjoitus, esiintyminen, tarinankerronta, editointi - vai kaikkia näitä. Sinä itse voit päättää, oletko kuvassa keskellä pääosan esittäjänä vai hiukan syrjemmässä.

Haluamme, että kerrot meille oman tai tuttavasi työelämätarinan. Tarina voidaan julkaista tai voit halutessasi tallentaa sen vain omaan käyttöösi. Työelämäaiheinen tarina voi liittyä synnyinmaahasi, ammattiyhdistystoimintaan tutustumiseen Suomessa tai sopeutumiseen suomalaiseen yhteiskuntaan – tai jotain aivan muuta! Vain mielikuvitus on rajana. Videopajan opetus on suomen kielellä.

Videopaja on moniosainen, projekti toteutetaan seuraavasti:

Osa 1
Perjantai 14.12.2018 klo 13-18
Lauantai 15.12.2018 klo 9-15

Osa 2
perjantai 18.1.2019 klo 13-18 (editointi)
lauantai 19.1. klo 9-15 (editointi ja ensi-illat)

Lisätietoja antaa:
Pinja Saarenkoski
p. 0407009738
pinja.saarenkoski@pam.fi

Ilmoittaudu täälltä: https://www.lyyti.in/kuvassakeskella

  

Hei sinä 16 - 29 -vuotias nainen tule mukaan

Meeri Koutaniemen

OMAKUVATYÖPAJAAN - HITAAN AJAN SELFIE

Tervetuloa nuorille naisille tarkoitetulle valokuvakurssille, jossa keskitytään itsensä näkemisen ja tallentamisen monimuotoisuuteen. Kurssilla perehdytään mediakulttuurin sekä naiseuden representaation kysymyksiin, ja tähdätään omanarvontunnon ja omakuvan laajentamiseen.

Kurssilla painotetaan kokeellista itseilmaisua, jonka kanavana on keskusteleminen, tanssiminen, askarteleminen ja valokuvaaminen. Kurssilla tutustutaan filmikuvaukseen ja pimiössä toimimiseen, sekä tuotetaan hitaan prosessin omakuva filmille kehitettynä. Kurssi ja kurssitehtävät vaativat osallistujilta avoimuutta, henkilökohtaisuutta sekä vahvaa aktiivisuutta kurssin aikana.

Kurssilla heittäydytään useisiin visuaalisiin rooleihin ja pidetään hauskaa.

Työpaja on kuutena lauantaina klo 15 - 18
Vuoden 2018 päivät ovat

  • 24.11.
  • 1.12.
  • 8.12.
  • 29.12.

ja 2019 jatketaan

  • 19.1.
  • ja viikolla 4 joku päivä

Kurssi on maksuton.

Paikka: TSL:n studio Säästöpankinranta 6 C, 5. krs., Helsinki

Ilmoittautuminen OMAKUVATYÖPAJAAN - HITAAN AJAN SELFIE

Hei, työpaja on nyt täynnä, mutta voit ilmoittautua peruutuspaikkajonoon.

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 


 


Laitapa jo kalenteriin 6.4.2019 klo 15.00

Silloin tärähtää käyntiin Kulttuuritehdas Korjaamolla eeppiset Kuvassa keskellä -projektin loppufestarit. Luvassa on poikkitaiteellista ohjelmaa huippuartisteilta ja mielenkiintoisia workshopeja. Tiedossa on livemusaa, tanssia, stand upia, dj ja paljon muuta.

Tähän mennessä vahvistetut esiintyjät:

Festarien 6.4.2019 esiintyjien tyylinäytteitä