Tapahtumia

Jos olet Palvelualojen ammattiliitto PAMin jäsen ja

puhut äidinkielenäsi muuta kuin suomea, ruotsia tai saamea? Oletko alle 35 -vuotias ja kiinnostunut videokuvauksesta, käsikirjoituksesta tai editoinnista? Hae nyt mukaan Kuvassa keskellä –koulutukseen! Haku päättyy 9.10.2018. Paikkoja on rajoitetusti!

Kuka on kuvassa keskellä? Sinä, jos niin haluat. Tule videopajaan oppimaan, kertomaan tarinasi, ja rentoutumaan hyvässä seurassa.

Videopajassa opitaan käsikirjoitusta, kuvaustekniikoita, ilmaisua ja editointia. Tule ottamaan selvää, mikä on sinun oma juttusi. Onko se videoiden kuvaus, käsikirjoitus, esiintyminen, tarinankerronta, editointi - vai kaikkia näitä. Sinä itse voit päättää, oletko kuvassa keskellä pääosan esittäjänä vai hiukan syrjemmässä.

Haluamme, että kerrot meille oman tai tuttavasi työelämätarinan. Tarina voidaan julkaista tai voit halutessasi tallentaa sen vain omaan käyttöösi. Työelämäaiheinen tarina voi liittyä synnyinmaahasi, ammattiyhdistystoimintaan tutustumiseen Suomessa tai sopeutumiseen suomalaiseen yhteiskuntaan – tai jotain aivan muuta! Vain mielikuvitus on rajana. Videopajan opetus on suomen kielellä.

Videopaja on moniosainen, projekti toteutetaan seuraavasti:

Osa 1

Perjantai 26.10. klo 13-18
Lauantai 27.10. klo 9-15

Osa 2

perjantai 23.11. klo 13-18 (editointi)
lauantai 24.11. klo 9-15 (editointi ja ensi-illat)

Ilmoittaudu täälltä: https://www.lyyti.in/kuvassakeskella

 


Laitapa jo kalenteriin

6.4.2019 noin klo 16.00 Kuvassa keskellä -loppufestarit

Helsingissä Kulttuuritehdas Korjaamolla. Luvassa kerrassaan mainiota poikkitaiteellista meininkiä: musaa, tanssia, Stand Upia, workshopeja ja visuaalista ilotulitusta.

Teemu Kupianen todistaa, että musiikki on universaali kieli. (kuvat: Stefan Bremer)
Elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Hamy Ramezania kiehtovat kulttuureja kuvaavat ja yhteiskunnalliset aiheet.
Olivia Amupala juontaa tilaisuuden ja esittää myös omaa musiikkiaan.