Lähikuvassa

Habiba Ali

muutti perheensä kanssa viisivuotiaana Somaliasta Suomeen perheen isän menehdyttyä sisällissodassa. Lähikuvassa -sarjassa kerromme Habiban tarinaa eri näkökulmista: lapsuus, alakoulu, ammatin hankkiminen, työelämä, maahanmuuttajana Suomessa.

 

 


 

Olivia Amupala

Olivia Amupala on nuori laulaja-lauluntekijä, joka tekee souliin ja poppiin kallellaan olevaa musiikkia. Olivian juuret ovat Namibiassa, mutta hän on asunut Suomessa 13 vuotta ja käynyt täällä lukion ja ammattikorkeakoulun.

 

 


 

Pili Iddi-Tuominen

Pili Iddi-Tuominen

Pysykää ystävät valppaina, lähiaikoina lähikuvaan tulee lisää Pilin mielenkiintoisia tarinoita mm. kehitysyhteistyöprojekteista ja siitä miten nuori tansanialainen nainen otettiin vastaan Iisalmessa ja suomalaisessa työelämässä 1990-luvun alussa.

 

Samia Mohamud haastattelee Arash Ahmadia.

Ompelimo Arash

Afganistanista kotoisin oleva Arash Ahmadi on työllistänyt itsensä yrittäjänä. Hän pitää ompelimoa Hämeentiellä Helsingissä. Lisäksi hän järjestää juhlapaikkojen koristelua.

Arash Facebookissa

Pili Iddi-Tuominen kertoo kokemuksistaan kolmenkymmenen vuoden perspektiivillä, millaista on olla tansanialainen maahanmuuttaja Suomessa.


 

Tällä sivulla julkaisemme projektin omia videotuotantoja.